WELKOM 

___________________________________________

 

WIJ ZIJN DEELS OPEN! U BENT WELKOM OP ONS TERRAS VAN 12:00 - 18:00 UUR

 

 ONS TERRAS IS VERWARMD, OVERDEKT, EN ER ZIJN GROTE DEKENS OM HET U ZO COMFORTABEL ALS MOGELIJK TE MAKEN.

 

KOM LANGS VOOR EEN: BORREL / HAPJE / VETTE HAP / 3 OF 4 GANGEN MENU.

___________________________________________

  

RESERVEREN

 

0 TERRAS DAGELIJKS OPEN VAN 12:00 - 18:00 

 

0 RESERVEREN KAN HIERONDER. NIET VERPLICHT, U BENT WEL VERZEKERD VAN EEN TAFEL

  

0 AANBETALING VAN 10 EURO P.P. VIA IDEAL

 

0 MAX 2 PERSONEN AAN EEN TAFEL UIT TWEE HUISHOUDENS

 

0 GEEN MAX AANTAL PERSONEN UIT EEN HUISHOUDEN

 

0 AANWEZIG: LUIFELS | PARASOLLEN | WINDSCHERMEN | INFRAROODHEATERS | GROTE DEKENS

 

___________________________________________

 

RESTAURANT WILDE ZWIJNEN

NEDERLANDS MODERN

SINDS 2010

 

In april 2010 is WILDE ZWIJNEN te Amsterdam ontstaan, en sindsdien herontdekken we de Nederlandse keuken. We werken met producten van toen, en die van nu, waarbij de nadruk ligt op groente. We koken met seizoensproducten van kleine en grotere boeren, en gebruiken zoveel als mogelijk uit de regio.

 

We bieden o.a. een vast en regelmatig wisselend menu van 3 of 4 gangen aan.

  

Graag tot ziens! 

___________________________________________

   

MENU

- Oesters

- Hamburger New York

 - Hamburger vegetarisch

- Kaasplank

- Charcuterie

- Bitterballen van het huis

- Brood en boter

- Klein hapje en nootjes

 

Of kies uit een van onze menu's:

 

MENU CHEF

  1. Pijlstaartinktvis | aardappel | krabmayonaise | haringkaviaar | raapsteel | NLDSE sojavinaigrette
  2. Optioneel bij 4 gangen: Courgettebloem | geitenkaas | hazelnoot | courgette
  3. Eendenborst | eendenstoof | rode biet | sjalot
  4. Aspergeroomijs | aardbeien en mousse | rabarbar | witte chocoladetuille

 

MENU VIS

  1. Pijlstaartinktvis | aardappel | krabmayonaise | haringkaviaar | raapsteel | NLDSE sojavinaigrette
  2. Optioneel bij 4 gangen: Courgettebloem | geitenkaas | hazelnoot | courgette
  3. Kabeljauw | zwarte gort in inkt | scheermes | kokkels | bisque | lamsoor
  4. Aspergeroomijs | aardbeien en mousse | rabarbar | witte chocoladetuille

 

MENU VEGETARISCH

  1. Osdorpse tomaten | tomatengranité | peterselieolie | zuurdesemcroutons
  2. Optioneel bij 4 gangen: Courgettebloem | geitenkaas | hazelnoot | courgette
  3. Witte asperges | Hollandaisesaus | lamsoren | aardappel
  4. Aspergeroomijs | aardbeien en mousse | rabarbar | witte chocoladetuille